Короткі весільні сукні


Ще на початку минулого століття деякі наречені шокували гостей на весільній церемонії відмовившись від довгої сукні і дозволивши собі одягнути коротеньке. Але поступово ця традиція набирала популярність і в наш час всі світові бренди випускають найрізноманітніші моделі коротких весільних суконь, включаючи варіанти для вагітних наречених.

 

Коротке весільне плаття ідеально підійде для тендітних дівчат. Високі дівчата зі стрункими ніжками в такій сукні зможуть продемонструвати всю їх чарівність. У теплу пору року така модель дозволить почувати себе максимально комфортно. Правильно підібране коротке плаття творить справжні дива. У ньому наречена виглядає дуже кокетливо і грайливо.

 

Коротке весільне плаття може бути в будь-якому стилі, починаючи від строгого, класичного, закінчуючи пишним, екзотичним варіантом. Тут все залежить виключно від уподобань самої нареченої. Ще однією перевагою такої моделі є те, що і після весілля наречена зможе доречно виглядати в ньому на різних урочистих подіях.

 

Поєднання короткого плаття з довгим шлейфом – дивовижна комбінація невинності і пустощів. Наречена в такому вбранні виглядає просто неперевершено. Створила такий фасон знаменита Коко Шанель. А ця жінка, як ніхто інший, знала толк в моді. Така комбінація користується величезною популярністю серед світових зірок.

 

Модель з обтягуючим топом і пишною спідницею виглядає неймовірно жіночно. Особливого шарму нареченій надає широкий пояс, який візуально зменшує талію, а ніжки подовжує.

 

Вибір аксесуарів для короткої моделі весільного наряду надзвичайно широкий. В якості головного убору може використовуватися фата будь-якої довжини. А якщо хочеться відійти від традицій, можна по експериментувати з різними капелюшками. Ідеально виглядатиме як витончені капелюшки невеликого розміру, так і повітряні, широкополі моделі, які створюють дещо таємничий образ нареченої.

 

Взуття під коротеньку сукню слід вибирати з особливою ретельністю, адже вона буде у всіх на очах. В якості прикрас підійдуть кольє різної довжини, вишукані браслети. Можна також придумати незвичайне прикраса на ногу. Але найголовніше при виборі аксесуарів знати міру.

 

Неважливо, плаття якої довжини в результаті обере наречена, головне щоб виглядала вона в ньому як справжня королева і відчувала себе зручно.