Міжнародна виставка "Wedding Fashion Moscow"


Всі, хто стежить за подіями в світі весільної індустрії, не могли пропустити одне з грандіозних подій, яке відбулося 18-20 серпня в Центральному Будинку Художника в Москві - міжнародна виставка Wedding Fashion Moscow.

Організаторам в черговий раз вдалося зібрати під одним  дахом близько 100 компаній з 25 країн світу - України, Росії, Вірменії, Канади, Іспанії, США, Франції, Великобританії та ін.

 

Відвідувачі виставки змогли оцінити нові колекції весільних нарядів, аксесуарів, біжутерії компаній, відомих у всьому світі. Серед них була і студія весільної моди «Hadassa», яка представила свою нову колекцію весільних нарядів 2018 року.

 

Як і всі минулі колекції, новий модельний ряд весільних суконь «Hadassa» 2018 року вразив своєю жіночністю, привабливістю і розкішшю. В черговий раз стало зрозуміло, що муза не покидає дизайнерів, надихаючи їх на створення проникливих, наповнених чуттєвою пристрастю, шедеврів. Ці наряди створені для того щоб засліплювати оточуючих своєю пишністю, пробуджувати в них найпрекрасніші почуття.

 

Весільна колекція 2018 від студії весільної моди «Hadassa» - розкішний подарунок нареченим з усього світу. Кожна наречена мріє про те, щоб вразити оточуючих своїм образом в день весілля. І ТМ «Hadassa» перетворює ці мрії в реальність. З року в рік професіонали компанії трудяться для того, щоб в один з найбільш знаменних днів в житті кожної представниці прекрасної статі вона змогла відчути себе справжньою королевою.