Нові тенденції у весільній моді осінь-зима 2017


У той час як майбутні наречені планують кожну дрібничку майбутнього свята, весільні дизайнери вражають всіх своїми новими шедеврами. У цьому сезоні в першу чергу сукні повинні підкреслювати надзвичайну жіночність і романтичність нареченої.

 

Великою популярністю користуються сукні в циганському стилі, які створюють незвичайний, елегантний і чуттєвий образ нареченої. Особливу увагу імениті дизайнери приділяють вирізу – він покликаний ефектно підкреслювати всі переваги і одночасно приховувати недоліки. Така модель весільного плаття – ідеальний вибір для дівчини, яка любить вражати оточуючих своєю екстравагантністю і неординарністю.

 

Сукня у стилі «русалки» не поступається в цьому сезоні за популярністю моделям в циганському стилі. Цей фасон був придуманий ще в 30-х роках Мадлен Вионне - відомим дизайнером французького світу моди. Подібний фасон не втратив своєї актуальності і в наш час – він користується величезною популярністю серед зірок світової величини. Адже він якнайкраще підкреслює неймовірну жіночність і витонченість кожної жінки. В якості пікантного доповнення до такої сукні може виступити елегантний і розкішний шлейф.

 

Своєю елегантністю виділяються весільні сукні з атласними, мереживними поясами. Ця деталь додає витончену родзинку образу нареченої, роблячи його гармонійним і завершеним. Прикрашаються пояса бісером, камінцями, мереживами. По-королівськи чудово виглядає модель з поясом, виконаним з мерехтливих камінців.

 

Ще одним нововведенням стали сукні з мереживною спиною, причому перевага віддається крупному мереживу. Це, з одного боку, створює ілюзію оголеності, а з іншого – зберігає якусь таємничість і недомовленість. Найчастіше мереживо додатково прикрашають стразами або бісером, але в помірній кількості. Особливо елегантно виглядають моделі, прикрашені аплікаціями з мережива Шантельє.

 

Якщо в попередніх сезонах руки залишалися відкритими, то в цьому дизайнери всіляко намагаються вдягнути руки нареченої в мережива. Це надає якусь гламурну нотку образу нареченої.

 

Ковток свіжого повітря в весільну моду внесли різноманітні накидки різної довжини. Вони наповнюють образ нареченої романтичністю і таємничістю, створюють казкову атмосферу та ілюзію легкості.

 

Але при виборі весільного вбрання в першу чергу завжди повинні враховуватися не нові віяння моди, а особисті переваги нареченої.