Чим керуватися обираючи весільну сукню


Ще з самого дитинства практично кожна жінка уявляє собі картину майбутнього весілля. І ось дитинство закінчилося, весілля не за горами, а мрія бути найпрекраснішою в найзнаменніший день життя залишилася. Майбутні наречені не шкодують ні сил,ні часу для того, щоб вибрати ідеальну весільну сукню.

 

Але як же втілити мрію в реальність і вразити своєю неземною красою майбутнього нареченого і всіх присутніх гостей? Прислухавшись до наших порад, ви легко впораєтеся з цим, на перший погляд, не простим завданням.

Найважливіше - не слідувати на осліп за модними тенденціями. Інакше ви ризикуєте виглядати просто безглуздо. Адже те, що красиво виглядає на дівчині з обкладинки модного журналу, може зовсім не підходити вам.

 

По-перше, ваше весільне вбрання повинно відповідати особливостям вашої фігури, підкреслювати її переваги і приховувати недоліки. По-друге – відповідати загальному стилю весілля. Адже якщо ви вирішили провести свято в класичній обстановці, не слід вибирати щось екстраординарне.

 

У наш час сукня нареченої необов'язково має бути білого кольору. Це дозволяє нареченим виглядати більш ефектно. Світловолоса леді буде шикарно виглядати в сукні ніжно-абрикосового або сріблястого кольору. Рудоволосим дівчатам підійдуть всі відтінки кремового кольору, а брюнеткам - сріблясті і рожеві відтінки. Вибираючи колір своєї сукні, наречена повинна пам'ятати, що він повинен гармоніювати з вбранням нареченого.

 

Особливу увагу слід приділити матеріалу, з якого зшите весільне вбрання. Не варто вибирати важкі тканини, тому що вони сковують рухи. Шифон, органза, сатин, невагомий шовк перетворять наречену в неземне, повітряне створіння. А якщо день буде ясним, сонячні промені, переливаючись на весільному вбранні, додадуть відчуття казковості і нереальності.

 

Не варто соромитися і нехтувати порадами досвідчених консультантів. Досвід роботи допоможе їм оцінити вашу фігуру і підібрати відповідний фасон. Але щоб вам не говорили, погоджуватися на плаття, в якому ви відчуваєте хоч найменший дискомфорт, також не варто.

 

Але найголовніший критерій при виборі весільної сукні  - це зручність. Ви повинні відчувати себе максимально комфортно. Адже весілля - це один з найприємніших моментів вашого життя і дуже важливо щоб він не перетворився на справжні тортури через незручність святкового вбрання.